Ibiza a Baleári-szigetek 3. legnagyobb tagja, 575 négyzetkilométer, tehát majdnem akkora, mint a Balaton.

 

A kis sziget nem véletlenül lett a természetjárók mellett a fiatalok kedvence, hiszen a party fővárosának szokás nevezni vad éjszakái, toleranciája, őrületes bulijai és híres clubjai miatt.

 

Fővárosa Eivizza, azaz spanyolul Ibiza, számos szórakozóhellyel várja a bulizni vágyókat. Többek között a 2007-ben a világ legjobb szórakozóhelyének választott Amnesia-val.

 

A repülőtér közelében a Space nevű hely található, ami 2005-ben és 2006-ban is megszerezte ezt a díjat, nem véletlenül, hiszen olyan híres partyk helyszíne, mint pl. a We love Sunday.

 

San Rafael szintén forgalmas és híres, na de miért is?  Itt található a Privileg, ami a világ legnagyobb szórakozóhelye, akár 10 ezer fő is tombolhat egyszerre az őrületes bulikon.

Ha már sziget, akkor a vízparti bulikról sem szabad megfeledkezni, ezt is megkaphatjuk, csak látogassunk el az Es Paradis-ba, a világhírű Eden közelében található szórakozóhelyre.

 

Természetesen a zenei stílus adott. House, Progressive, Trance. Egyes klubokban több terem, több zenei stílust diktál, így mindenki élvezheti az ízlésének megfelelőt.

 

Egy biztos, ha már Ibizán járunk, akkor ne sajnáljuk a pénzt a belépőkre, hiszen egy felejthetetlen élményben lehet részünk, a party fővárosában. A parton lévő bulik olcsóbbak, és szintén élvezetesek.

 

A napközbeni strandolás és napozás után sem kell a fürdőruháktól megválni, tökéletes öltözék már délután is a Playa Den Bossa leghíresebb helyére a Bora Bora Beach-re.
Olcsó szállások Ibizán | Akciós repülőjegyek Ibizára | Autóbérlés Ibizán