Medical Wellness- pihenj egészségesen

Utazol.hu: Útikalauz.
Medical Wellness- pihenj egészségesen

ápr 15, 2012 // utazol.hu

Magyarországon is egyre elterjedtebbé válik a medical-wellness, amely az egészség megőrzésére, a betegségek megelőzésére összpontosít. A natúr wellnesz szolgáltatásokkal ellentétben, ez egy olyan wellness program, amely mögött komoly szakértelmű szakorvosok állnak. A vendég igényei szerint alakítják ki a kúrákat, kezelések, de mindenekelőtt egy állapotfelmérésen kell átesni.

A különbség a medical-wellness és a gyógyfürdők között, hogy itt nem a betegség kezelése a cél. Az egészséges életmódra való szoktatás, az egészség elérésének útja, a megelőzés a fő célpontok.

Az egyénre szabott programokkal, kezelésekkel a vendéget ösztönözni is próbálják, az egészséges életmódváltásra. A kezelések alatt a testi és lelki felfrissülést szeretnék elérni. Első sorban stressz oldással és kezelésével, különböző masszázsokkal, fürdőkkel, sportfoglalkozásokkal. Alkalmazzák a gyógytornákat, a keringést javító kezeléseket, az izomlazításra irányuló kezeléseket, cardió edzéseket javasolnak, amellyel az állóképesség és a testsúly is kitűnően javítható.

Wellness hotel szállás

 

Szállásfoglalás | Akciós repjegyek | Internetes autóbérlés | Egzotikus hajóutak

Tippek, hogy merre utazz!

Kommentelj