Ausztria – Annaberg – Síel a család

Ausztria - Annaberg - Síel a család

nov 8, 2011 // utazol.hu

Alsó- Ausztriában, Ötscherland közepén, 800-1400 méter magasan található Annaberg a családosok síparadicsoma. Közelsége miatt azonban nemcsak a családosok kedvelik, hanem azok is, akik egy napra hódolnának a síelés örömének és nem szeretnének megszállni Ausztriában. A hely tökéletes, hiszen alig 360 km-re található Budapesttől, az út 3-4 óra alatt megtehető. Mindemellett olcsóbb, mint a közelben található jóval felkapottabb helyek, azonban a minőségét tekintve ugyanolyan jó.

Hogy mit kínál Annaberg?

Változatos síterepet, így a kezdőktől a haladókon át, a snowbordosokig mindenki megtalálhatja a megfelelő terepet magának. Az időjárás kiszámítható az állandó hóról pedig a hóágyúk is gondoskodnak.

Annaberg 9 km kék, 7 km piros és 4 km fekete pályát tartogat számunkra, de a sífutókra is gondoltak, így a völgyben található 6km nehéz, 5 km közepes és 9 km könnyű sífutópálya.

A sípályákra pedig egyszerűen feljuthatunk az 1 kétszemélyes, a 2 négyszemélyes ülőlifttel, vagy az 5 darab húzó felvonóval, de mozgójárdát és gyerekliftet is találunk.

Legjobb szállások Annabergben

Nemcsak a pályák igényesek, a falu is mindennel felkészülve várja a vendégeit, a csodálatos táj mellett a falu vendégszeretetét is élvezhetjük, és aki meg is száll a helyszínen, ők kedvezményt kapnak a síbérlet árából.

Természetesen ne hagyjuk ki a legromantikusabb kirándulást sem, amit lovas szánnal tehetünk meg.

A faluban található szauna, uszoda, fitneszterem, szolárium, biliárdozhatunk, jéghokizhatunk.

Ami szintén könnyedség, hogy 2004-re elkészült a központi épület is, így most már egy helyen található a sí kölcsönző, a síiskola és sí óvoda, illetve a síbérlet pénztárak is

A 2011/2012 síszezon síbérlet árai.

1 napos: 29€

6 napos: 136€

Azonban, ha a szülők érvényes bérlettel rendelkeznek, akkor a 6 éves kor alatti gyerekek ingyenesen használhatják a pályát. Míg több mint két 15 év alatti gyerek esetén csak a 2 idősebb gyereknek kell bérletet venni a harmadik és minden további gyermek ingyen síelhet. Természetesen ezt igazolvánnyal kell bizonyítani.

 

Olcsó szállások Ausztriában | Akciós repülőjegyek Ausztriába | Autóbérlés

Kommentelj

PingBack/TrackBack

  1. Útikalauz nyaralóknak, utazóknak – utazol.hu Blog » Gastein-völgy – Salzburg tartomány gyöngyszeme