Sportos Szilveszter Békéscsabán

Sportos Szilveszter Békéscsabán

dec 13, 2011 // utazol.hu

Közeledik az Új Év és szeretnél egy jó hangulatú napot majd estét December 31-én? Látogass el Békéscsabára a 24. Szilveszteri futógálára. Több táv közül választhatsz és még külön díjazásban is részesülhetsz, ha jelmezben futsz és tiéd a legötletesebb. Nevezhetsz egyénileg, de akár családosan is. A futógálán 10 órakor kell a rajthoz állni, 4621m, 3421m és 2921m-es távokra nevezhetsz. A futás után természetesen egy óriástorta és pezsgő várja a résztvevőket.

A futógála után a délutánt eltöltheted sétával, wellnesszel, úszhatsz, pezsgő fürdőzhetsz, masszázsra is benevezhetsz, vagy egyszerűen csak pihenhetsz.

Az estét vacsorával, táncos esttel, koccintással, tűzijátékkal, izgalmas műsorokkal zárhatod.

Kiemelt Szálláshelyek Békéscsabán

Békéscsaba látnivalói

Békéscsaba Békés megye megyeszékhelye, rengeteg látnivalókkal. Klasszicista, barokk, neogótikus templomok, és egykori zsinagógák épületei várják a látogatóikat. Érdemes ellátogatni Munkácsy Mihály Múzeum-ba és a Munkácsy Mihály Emlékházba, ahol jelenleg is 21 Munkácsy festmény látható. Utunk során ne hagyjuk ki a Városháza épületét, az Árpád Gyógy- és Strandfürdőt, és a Gerlai Wenckheim-kastélyt. A futás és a séta után ne felejtsük el megkóstolni a híres csabai kolbászt se.

Szállásfoglalás Békéscsabán | Akciós repjegyek | Autóbérlés Békéscsabán | Hajósutak

Tippek, hogy merre utazz!

Kommentelj