Londoni Olimpia- elkezdődött!

Londoni Olimpia- elkezdődött!

Júl 28, 2012 // utazol.hu

A 2012-es Nyári Olimpiai Játékok megnyitója zajlott le tegnap 2012.július 27-én Londonban, így ma kezdetét is veszi az augusztus 12-ig tartó kőkemény verseny, ahol végül a legjobbak állnak majd a dobogóra. Vajon a magyarok, hogy fognak szerepelni? Mennyi érmet fogunk elhozni idén? Szurkolj kedvencednek akár Londonból is.  Olcsó Londoni repülőjeggyel és szállással te is részese lehetsz egy fantasztikus élménynek, mely alig 2 órányi repülőútra elérhető számodra is. London utcái, a pubok, a plázák hatalmas kivetítőkkel várják a turistákat, és egyetlen egy pillanat sem múlhat el olimpiai láz nélkül Anglia fővárosában.

Budapest is igyekszik tömegeket bevonni a szurkolásba, így 3 villamos vonalon közlekednek már az olimpiai villamosok, melyeken projektorok segítségével folyamatosan közvetítik a versenyszámokat.

 

Tudtad, hogy London pass kártyával számos kedvezményhez juthatsz hozzá a városban? Ingyenes vagy kedvezményesen látogathatod meg a  kihagyhatatlan múzeumokat és még egyes éttermekbe is jár kedvezmény, sőt levásárolható kupont is kapsz szuvenír boltokba.

Olcsó szállások Londonban | Akciós repjegyek Londonba | Internetes autóbérlés Londonban | Egzotikus hajóutak

Kommentelj