Sárvári termálfürdő – wellness hétvégék télen is

Sárvári termálfürdő - wellness hétvégék télen is

okt 1, 2012 // utazol.hu

A közkedvelt Sárvári Gyógy és Wellness fürdő az év minden napján várja vendégeit. A sárvári termálfürdőben nyáron a nyitott medencék, a kinti fürdőzési, szórakozási lehetőségek még nagyobb élményt nyújtanak, azonban ősszel, télen a fedett részek is kielégítenek minden igényt, legyen szó kikapcsolódásról, egy kis wellnessről, vagy éppen egy családi hétvégéről. A sárvári gyógyfürdőben a külső és belső gyógyvizes medencék a fájó ízületeknek, reumatikus betegségeknek, gerincproblémáknak nyújtanak gyógyírt.

Sarvar hotel

A termálfürdőben az új családbarát részlegen, klórmentes, azonban teljesen baktériummentes medencében élvezhetik a kisebbek és a nagyobbak is a gyermekmedencét, a családi csúszdát, a hullámmedencét, és bébi medence is várja az apró talpúakat  A szülők az óriás jacuzziból is szemmel tarthatják a kicsiket, vagy éppen pihenhetnek a napozóágyakon, bowlingozhatnak és élvezhetik az étterem kínálatát.

A wellness hétvégék is vonzóak a sárvári termálfürdőben, wellness masszázsok, thai masszázs és egyéb kezelések, különböző pakolások, szauna és jacuzzi vár. A wellness részleg továbbá kozmetikai kezelésekkel, fodrászattal is kedveskedik a pihenni és szépülni vágyó vendégeinek.

A gyógymedencék különlegessége, hogy kétféle forrásból nyerik a gyógyvizet, ahol a gyulladásos, reumatikus megbetegedéseken át, a mozgásszervi rehabilitációs gyógykezelésekig számos betegséget képesek gyógyítani és kezelni.

Sőt, ha az adrenalint is fokoznád, a közvetlen a gyógyfürdő szomszédságában található kalandparkot se hagyd ki!
Sarvar hotel | Repülőjegy | Autóbérlés Budapest | Hajóút

Tippek, hogy merre utazz!

Kommentelj