Megnyitott az Adveti Vásár Bécsben

Megnyitott az Adveti Vásár Bécsben

nov 20, 2013 // utazol.hu

becsi-adventi-vasar-2013Idén is jó korán már november 16-án kezdetét vette az adventi vásár Bécsben. Hogy mitől különleges a bécsi adventi vásár? Látogass el oda te is, és tapasztald meg, ahogy a kandírozott gyümölcsök, mézeskalács, forralt bor és puncs illata terjeng a levegőben, miközben karácsonyi koncertek, zene és jobbnál jobb programok várnak.

A bécsi karácsonyi vásár minden nap 10.00-tól 21.30-ig, pénteken és szombatonként 22.00-ig tart nyitva.

Az idei bécsi adventi bögre is nagyon szép, nem hiányozhat a gyűjteményedből, és ha már a bögrét megvetted próbáld ki az ünnepi italok valamelyikét. A gyerekeket forró csoki, sült gesztenye és sok egyéb finomság várja.

Szállás Bécsben

becs-karacsonyi-vasarA remek programok mellett a Christkindl Workshop – „Jézuska Műhelye”ismét sok-sok meglepetést tartogat az aprótalpúak számára.

Nyitva tartás: 9.00-19.00 óráig, december 24-én délután 4-ig.

A közel 150 fa bódé ismét gondosan válogatott árusai minőségi, helyi kézműves portékákat, karácsonyi díszeket, ajándékokat, játékokat kínálnak, finomságokkal várnak. Európa egyik legismertebb, legszebb karácsonyi vására a Bécsi adventi vásár idén is megeleveníti az elvarázsolt világot, ahol a karácsonyi vasút, a bábszínház, a karácsonyi posta, póni lovaglás és megannyi remek program kínál feledhetetlen időtöltést. A bécsi „elvarázsolt világ” a legszebb este, amikor kigyúlnak a fények.

A bécsi adventi vásáron az idei Christkindl-el is találkozhatsz, idén már 10. alkalommal választottak Christkindl-t.

Kommentelj

PingBack/TrackBack

  1. Karácsonyi Vásár Innsbruckban « Ausztria « Útikalauz nyaralóknak, utazóknak – utazol.hu Blog