Trapani – Szicíliai nyaralás – képes beszámoló

Trapani - Szicíliai nyaralás - képes beszámoló

ápr 15, 2014 // utazol.hu

Az egyik kedvenc kisvárosunk Szicílián Trapani látnivalóiról, érdekességeiről hoztam nektek pár képet. Számomra fontos, hogy mielőtt elmegyünk nyaralni kicsit utána nézzek, hogy mit érdemes megnézni, és a képek sokszor billentik a mérleg nyelvét, hogy hova is tervezzük a nyaralást.

Trapani látnivalói-ról és az élménybeszámolónkról itt olvashatsz. Szicília kedves kisvárosa, sólepárlóiról vált híressé, de nem csak e miatt érdemes ide ellátogatni, vagy épp itt megszállni.

Szállások Trapani

Trapani nagyon kettős.Egyaránt élvezheted ha nyugodt kikapcsolódást keresel, vagy ha izgalomra, aktív kikapcsolódásra vágysz. Tengerpartja homokos, rendezett és tiszta, a város szélén található, sekély, így kisgyermekesek is élvezhetik. Hangulatos sétálálóutcáján helyi specialitásoktól kezdve, fagyikon, olasz pizzán keresztül bármit megtalálsz. Apró utcáit felfedezve bepillanthatsz a helyiek életébe, a kikötőből hajó túrára indulhatsz, és autóval könnyen bejárhatod Szicília nyugati részét. Szicília az a hely, ahol tényleg érdemes autót bérelni, mert nagyok a távolságok, és bár körbe lehet autózni pár nap alatt a szigetet, nagy szervezést igényel. Én azt javaslom, hogy a legegyszerűbb, ha már Szicília repülőterén autót bérelsz.

Autóstúra Szicílián

Íme néhány kép, a “Trapani én így szeretlek” albumunkból.

trapani-szicilia

trapani-szicilia-autoberles olcso-szallas-szicilia

szallasok-trapani- szicilia sziciliai-varosok szicilia-latnivaloi szicilia-trapani szicilia-utazas-szallas trapani trapaniban trapani-eletkep trapani-kulonlegessegek trapani-latnivaloi trapani-latnivalok trapani-olcso-szallas trapani-programok trapani-tengerpart trapani-utazas

Kommentelj