Adventi vásár Bécsben – nyitnak a bécsi karácsonyi vásárok 2014-ben

Adventi vásár Bécsben – nyitnak a bécsi karácsonyi vásárok 2014-ben

nov 12, 2014 // utazol.hu

karacsonyi-vasar-becsMég nincs karácsonyi hangulatod? November közepén nyitnak a karácsonyi vásárok Bécsben, olyan feledhetetlen karácsonyi hangulatot teremtve, hogy kihagyhatatlan. Ha eddig még nem jártál a bécsi karácsonyi vásárban, akkor most mindenképpen kerüljön fel még a 2014-es bakancs listádra. Megéri, hidd el, aki egyszer oda ellátogat, biztosan nem marad karácsonyi hangulat nélkül.

Karácsonyi puncs, a karácsonyi sütemények illata és a káprázatos fények, olyan elő karácsonyi feelinggel töltik meg a várost, hogy az embernek kedve lenne táncra perdülni.

A Rathausplatz csodavilággá változik november közepétől. A bécsi tradicionális karácsonyi vásáron 150-nél is több bódét állítanak fel idén is, ahol helyi kézműves dekorációkon át, a karácsonyi sütiken, a forró karácsonyi italokon keresztül sok-sok szépséget megvásárolhatsz.

Szállás Bécsben olcsón – közel 1000 szálláshely közül válogathatsz!

adventi-vasar-becsbenA Maria-Theresien Téren 70 bódéban nézelődhetsz körbe, és élvezheted az adventi hangulatot.

Bécs számos karácsonyi vásárral várja a karácsonyt kedvelőket, szinte úton útfélen belebotlasz egybe. A városközpontban található a régi bécsi karácsonyi vásár, ahol még 1772-ben indult útjára a hagyomány. Ma, itt helyi kézműves vásárt tartanak, adventi zeneszó mellett. Szintén kézműves portékákat árulnak az Am Hof Advent vásáron.

A Schönbrunn Kastély előtti adventi vásáron is megtalálható minden helyi, tradicionális portéka, ahol saját készítésű díszeket vásárolhatsz, és rengeteg gyerekprogram is feldobja a programot, a karácsonyi játszóházba is érdemes ellátogatni.

Autóbérlés Magyarország – Bécs

Aki még különlegesebb hangulatú adventi vásárra vágyik, a karácsonyi faluba látogasson el, a Belveder Palotához, ahol barokk hangulatú karácsonyi vásár vár mindenkit.

karacsony-becs

Bécsi karácsonyi vásárok nyitvatartása

képek forrása

Kommentelj

PingBack/TrackBack

  1. Bécsi adventi vásárok nyitva tartása 2014-ben « Ausztria « Útikalauz nyaralóknak, utazóknak – utazol.hu Blog