Myrtos – Kefalónia tengerpartja

Myrtos - Kefalónia tengerpartja

júl 11, 2016 // utazol.hu

Myrtosról, Kefalónia legkedveltebb és legszebbnek tartott tengerpartjáról írni egyszerűen kötelező. A több mint 10-szer Görögország legszebb strandjának választott tengerpart a világ legszebb tengerpartjai listán is mindig feltűnik.

myrtos-tengerpartApró, fehér kavicsos, kék zászlós tengerpart, meseszép környezetben helyezkedik el. Myrtos strandot körülvevő hegyek különlegessége, hogy még nyáron is zöld, így aztán igazán szép kontrasztot teremt, a zöld, fehér, kék elegye. A mészkőhegységnek köszönhető a szép fehér tengerparti látvány, és a víz különleges színe.

Kefalónia szállás

Myrtos part különlegessége még, hogy az öbölben sokszor nagy hullámok is előfordulnak, így nem csak a nyugis tengert élvezhetjük.

Myrtos teljesen kiépített. Aszfaltozott út vezet a partig, ahol nagy parkoló vár, felkészülve a sok-sok turistára, és köszönhetően a partszakasz nagyságának nem kell tartani a túlzsúfoltságtól sem.

Kefalónia autóbérlés

myrtos-kefalonia

A strandon bérelhetsz napernyőt, napágyat, ebédelhetsz, hűsítőt vásárolhatsz. Az apró kavicsos partra érdemes szilikonos strand cipőt vinni, és vigyázz mert pár méterrel beljebb már mély a víz.

Hihetetlen, hogy egy ilyen kis sziget mennyi csodaszép természeti adottsággal bír.

 

Kommentelj

PingBack/TrackBack

  1. Platia Ammos – Kefalónia tengerpartja « Kefalónia « Görögország « Útikalauz nyaralóknak, utazóknak – utazol.hu Blog